Помоћ за Марковиће из Старог Грацког

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ завршила је нову велику акцију помоћи седмочланој породици Марковић из многострадалног села Старо Грацко на Косову и Метохији. У трошној и гелерима погођеној кући живе отац Милан  и мајка Љиљана са децом Софијом (4) и Стефаном (2). Са њима живе још и троје старијих чланова породице. Пошто су у истом дворишту завршили градњу нове куће, организација СРБИ ЗА СРБЕ помогла је породици да  се опреми купатило, обезбеди ламинат за две собе, улазна врата, прозори, материјал за фасаду, кречење и изолацију као и шпорет на дрва за грејање у укупној вредности од 3.956 €.

 Стефан и Софија Марковић приликом посете у јануару 2015. године СРБИ ЗА СРБЕ са Марковићима у јануару 2015. године У току марта испоручен шпорет на дрва Марковићимаhttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Kosmet/2015/Markovici/9.jpgДопремљен материјал за купатило и ламинатhttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Kosmet/2015/Markovici/8.jpgМала Софија надгледа радове на изградњи купатилаhttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Kosmet/2015/Markovici/7.jpgЗавршено купатило са новим плочицама, санитаријама и водоинсталацијамаhttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Kosmet/2015/Markovici/6.jpgПостављени нови прозори и улазна вратаhttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Kosmet/2015/Markovici/5.jpgПостављен ламинат у дневној собиhttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Kosmet/2015/Markovici/4.jpgПостављене плочице у кухињском делу собеhttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Kosmet/2015/Markovici/3.jpgПостављен ламинат у дечијој собиhttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Kosmet/2015/Markovici/2.jpg

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује велику захвалност пријатељима из организације “Мајка девет Југовића“ из Грачанице који су као и у претходним акцијама помогли да се допреми потребна помоћ Марковићима из Старог Грацког. Организација позива све пријатеље, чланове и донаторе широм света да ПОДРЖЕ ДОНАЦИЈАМА нове велике пројекте помоћи преосталим српским породицама широм Косова и Метохије, као и слањем хуманитарне СМС поруке на број 7763 из Србије.

Рачуни и потврде финансиране помоћи