Помоћ за три поплављене породице

Хуманитарна организација Срби за Србе у склопу свог великог пројекта БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА испоручила је крајем децембра два шпорета на дрва и један електрични шпорет укупне вредности од 61.988 динара за поплављену породицу Максимовић из Смедеревске Паланке и породице Миладиновић и Матић из Крупња.

Породицу Максимовић из Смедеревске Паланке чине самохрана мајка Ивана, бака Драгица и деца Кристијан (10 година) и Лазар (11 месеци). Максимовићима је уручен шпорет на дрва.

Породици Миладиновић из Крупња обезбеђен је електрични шпорет. Чланови породице Миладиновић су родитељи Милан и Драгица са близнакињама Тамаром и Теодором које имају по десет година.

Породици Матић из Крупња коју чине родитељи Драган и Снежана и њихови синови Петар (13) и Александар (12) намењен је шпорет на дрва.

Велика акција БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА се наставља. Хуманитарна организација Срби за Србе позива све братске организације, донаторе и добре људе у Србији и широм света да се укључе тако што ће уплатити средства у складу са својим могућностима на неки од рачуна организације – www.srbizasrbe.org/donacije.

Рачуни и потврде финансиране помоћи