Помогнута породица Трајковић са КиМ

Хуманитарна организација Срби за Србе, помогла је породицу  Трајковић из села Бушинце, махала Чукарице, општина Ново Брдо на Косову и Метохији, коју су чланови организације посетили крајем претходне године. Породицу чине отац Предраг, мајка Гроздана и деца Милош (24) и Марина (16). Трајковићи су помогнути куповином моторне тестере, једним трокрилним ормаром, електричним шпоретом и лавабоом. Укупна вредност помоћи изности 155.000 динара.

 Испорука трокрилног ормара породици Трајковић

Породица Трајковић живи од пољопривреде, узгоја пар коза, једне краве и месецних примања од 18.000 динара. Пре две године им је настрадао син Мирослав (1996) рушеци зид од штале која је била на тридесетак метара од куће.

Иако син Милош и ћерка Марина нису толико мали као што је најчешћи случај помоћи Хуманитарне организације Срби за Србе, јако им знаци подршка ове врсте, а највише као мотив да остану да живе на Косову и Метохији и да ту стварају своје породице. Хвала драгим донаторима у име породице Трајковић и свако добро од Господа!

 Родитељи Предраг и Гроздана Трајаковић са децом Марином и Милошем и новим ормаром, електричним шпоретом, моторном тестером и лавабоом

Рачуни и потврде финансиране помоћи