25. јуна 2017.

Помогнута породица Трајковић са КиМ

Помогнута породица Трајковић са КиМ
Хуманитарна организација Срби за Србе, помогла је породицу  Трајковић из села Бушинце, махала Чукарице, општина Ново Брдо на Косову и Метохији, коју су чланови организације посетили крајем претходне године. Породицу чине отац Предраг, мајка Гроздана и деца Милош (24) и Марина (16). Трајковићи су помогнути куповином моторне тестере, једним трокрилним ормаром, електричним шпоретом и лавабоом. Укупна вредност помоћи изности 155.000 динара.

 Испорука трокрилног ормара породици Трајковић

Породица Трајковић живи од пољопривреде, узгоја пар коза, једне краве и месецних примања од 18.000 динара. Пре две године им је настрадао син Мирослав (1996) рушеци зид од штале која је била на тридесетак метара од куће.

Иако син Милош и ћерка Марина нису толико мали као што је најчешћи случај помоћи Хуманитарне организације Срби за Србе, јако им знаци подршка ове врсте, а највише као мотив да остану да живе на Косову и Метохији и да ту стварају своје породице. Хвала драгим донаторима у име породице Трајковић и свако добро од Господа!

 Родитељи Предраг и Гроздана Трајаковић са децом Марином и Милошем и новим ормаром, електричним шпоретом, моторном тестером и лавабоом

Рачуни и потврде финансиране помоћи

Повезане вести

Коментари