Помогнути Домазети из Херцеговине

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ помогла је током јесени породицу Домазет из Мостара у Херцеговини, коју чине родитељи Срђан и Данка са ћеркицама Теом (12) и Нином (8). Породици Домазет обезбеђен је грађевински материјал за изградњу и опремање фарме кока носиља и ускоро треба да им се купи 200 кока носиља како би им се на тај начин омогућило осамостаљивање и привређивање од свог посла. Укупна вредност пројекта износи 2.500 евра.

Домазети су повратничка породица и живе у Мостару од 2000. године. Отац Срђан се бавио од тад узгојем кока носиља и добро им је ишло, до настанка кризе и онда је све спало на доста ниске гране. СРБИ ЗА СРБЕ направили су мини пројекат који би укључио изградњу мањег објекта и куповину додатних кока носиља, чиме би се Срђан у потпуности осамосталио и подигао овај посао на много виши ниво. Тренутно он поседује 120 кока носиља, али објекат у ком их је држао није био његов.

 Изглед урушеног објекта пре реновирања и опремања

 Садашњи изглед новоизграђеног кокошињца

Позивамо све људе добре воље да и даље подржавају рад Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ и на тај начин помогну и обрадују велики број деце којој је помоћ преко потребна. ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!СРБИ ЗА СРБЕ 

 

Рачуни и потврде финансиране помоћи