Помогнути Радетићи из Лакташа

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе из Републике Српске помогли су још једну социјално угрожену породицу и то овај пут петочлану породицу Радетић из Лакташа у виду куповине домаћих животиња у вредности од 431,50КМ.

Маја Радетић (27) је самохрана мајка четворо прелијепе дјечице – кћерки Катарине (8), Магдалене (7) и синова Данила (5) и Филипа (3).

Породицу смо посјетили на прољеће ове године и том приликом мајка Маја је изразила жељу да јој обезбиједимо неколико кока носиља и једну свињу, обзиром да већ држи животиње и да има неопходне услове за држање животиња – шталу и довољно хране за прихрану.

Овом приликом породици смо обезиједили 10 кока носиља и једну свињу, а укупан трошак акције је износио 431,50 КМ.

Новац за ову акцију скупљен је на хуманитарном турниру Тројка из блока одржаном у Лакташима. Да подсјетимо, дио средстава од хуманитарног турнира је утрошен на куповину трактора породици Шиник из села Горњи Подградци код Градишке.

За крај преносимо ријечи поздрава и захвалности свим донаторима наше организације од породице Радетић, а ми ћемо још једном позвати све донаторе и пријатеље организације да сходно својим могућностима помогну рад наше организације.

 

ДЈЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

ПОТВРДЕ ИСПОРУЧЕНЕ ПОМОЋИ ЗА ПОРОДИЦУ РАДЕТИЋ