Помогнути Шћепановићи из Црнe Горе

Хуманитарне организације Срби за Србе из Црне Горе заједно са братством манастира Острог, помогла је једанаесточланану породицу Шћепановић из Озринића код Никшића. Родитељи Михајло и Анастасија благословени су са деветоро деце: Василија (15), Лазар (11), Лука (9), Теодор (8), Стефанија (7), Магдалина (6), Никола (5), Ана (3) и Александра (2). Породицу Шћепановић посетили смо први пут пре годину дана и том приликом договорили помоћ у виду грађевинског материјала за завршетак радова на породичној кући. Укупна вредност грађевинских радова и материјала износила је 6.304 €.

 Михајло Шћепановић са својом дечицом у новој кући

Породица Шћепановић уселила се у свој дом уз помоћ добрих људи широм света који су својим донацијама помогли у набавци грађевинског материјала за завршетак радова на кући. Домаћин Михајло подигао је и кредит како би својој породици омогућио услове да у новој кући дочекају предстојећу зиму.

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим пријатељима и донаторима организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овој и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама.

Рачуни и потврде финансиране помоћи