27. октобра 2015.

Помогнути Шћепановићи из Црнe Горе

Помогнути Шћепановићи из Црнe Горе
Хуманитарне организације Срби за Србе из Црне Горе заједно са братством манастира Острог, помогла је једанаесточланану породицу Шћепановић из Озринића код Никшића. Родитељи Михајло и Анастасија благословени су са деветоро деце: Василија (15), Лазар (11), Лука (9), Теодор (8), Стефанија (7), Магдалина (6), Никола (5), Ана (3) и Александра (2). Породицу Шћепановић посетили смо први пут пре годину дана и том приликом договорили помоћ у виду грађевинског материјала за завршетак радова на породичној кући. Укупна вредност грађевинских радова и материјала износила је 6.304 €.

 Михајло Шћепановић са својом дечицом у новој кући

Породица Шћепановић уселила се у свој дом уз помоћ добрих људи широм света који су својим донацијама помогли у набавци грађевинског материјала за завршетак радова на кући. Домаћин Михајло подигао је и кредит како би својој породици омогућио услове да у новој кући дочекају предстојећу зиму.

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим пријатељима и донаторима организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овој и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама.

Рачуни и потврде финансиране помоћи

Повезане вести

Коментари