Помогнути Топаловићи из Шапца

Помогнути Топаловићи из Шапца
Хуманитарна организација Срби за Србе успешно је завршила акцију помоћи породици Топаловић из Шапца. Велику друштвену кампању је покренула Фондација Хумано срце Шапца, када је четворо малих Топаловића остало без мајке, и када су са оцем Владаном остали сами у селу Липолист, у неусловној кући и без основних услова за живот. Велики бол који је живот нанео овим малишанима, не може бити ублажен никада, бол за мајком је превелики, али време тече и све лечи. Много људи из целог света није остало равнодушно према судбини Вукашина (13), Вељка (10), Виктора (8) и Викторије (6) и помоћ је почела да стиже са свих страна. Врло брзо је скупљена велика помоћ, а од Хуманитарнa организацијa Срби за Србе помогла је Топаловиће у виду грађевинског материјала и мајсторских радова у укупној вредности од 675.222 динара за потребе доградње и реновирања породичне куће.

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2017/Topalovic/t13.jpg

У разговору са породицом Топаловић у новој дневној собиЗначајна средства обезбеђена су за прекопотребне грађевинске радове који ће упристојити кућу у којој живе Топаловићи. Од новца донатора организације Срби за Србе купљен је грађевински материјал и плаћен један мањи део мајсторских радова, док је Фондација Хумано срце Шапца обезбедила остатак средстава за други део грађевинског материјала и трошкове мајстора који су радове извели.

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2017/Topalovic/t3.jpg

Почетак радова на кући Топаловића у децембру 2016. године

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2017/Topalovic/t8.jpg

Завршени радови на изградњи породичне куће

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2017/Topalovic/t7.jpg

Најмлађи Топаловићи испред своје дограђене куће

Данас са поносом обавештавамо јавност да су радови завршени и да је кућа реновирана. Показали смо малим Топаловићима да нису сами, и да никада неће бити сами - добри људи већ дуго времена воде рачуна о њима, обезбеђују им храну и основне потребштине, а сада им је обезбеђена и кућа за симболични нови почетак и сигуран кров над главом.

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2017/Topalovic/t16.jpg

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2017/Topalovic/t14.jpg

Нова дечија соба за мале Топаловиће

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2017/Topalovic/t12.jpg

Проширена и реконструисана кухиња

Живот их није мазио, али мали Топаловићи имају много савезника из целог света! Живот и даље, а добри људи су ту да им помогну да им живот протече са што мање брига! Хвала свима у име најмлађих Топаловића!

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2017/Topalovic/t15.jpg

Mала Викторија добила је своју дечију собу

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2017/Topalovic/t11.jpg

Хуманитарна организација Срби за Србе позива све донаторе, чланове и пријатеље организације широм света да ПОДРЖЕ нове акције помоћи социјално угроженим породицама и њиховој деци широм Балкана!

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2017/Topalovic/t9.jpg

Породица Топаловић са представницима Хуманитарне организације Срби за Србе и Фондације Хумано Срце из Шапца испред свог реновираног дома

Рачуни од купљене помоћи за породицу Топаловић из села Липолист код Шапца

Повезане вести

Коментари