Породица Бубуљ усељена у нову кућу!

За крај рекордне године наше организације, имали смо прилику да присуствујемо усељењу још једне породице којој је наша организација обезбедила кућу!

У Црвенки покрај Куле, Хуманитарна организација Срби за Србе породици Бубуљ купила је кућу и платила услуге јавног бележника. Вредност помоћи износи 2.957.070 динара.

Подсетимо, породицу чине отац Драган, мајка Маријана и деца Јелена (19), Немања (15), Василије (13) и Данило (6). Ова честита породица јако је везана за фрушкогорски манастир Кувеждин пошто отац тамо помаже. Драган ради у фирми која се бави постављањем столарије, па од тога живе.

Најмлађи су талентовани за спорт. Дванаестогодишњи Василије тренира фудбал и бразилску џиу-џицу. Врл`о је успешан у томе, па им зидове собе красе бројне медаље. И његов брат Немања се бави спортом, тренира кик-бокс, док најстарија Јелена рекреативно иде на џиу-џицу. За спаринг са гостима и овога пута, био је задужен Данило који није пропустио прилику да боксерске рукавице искористи на свим члановима Хуманитарне организације Срби за Србе који су дошли у завршну посету.

Kao и током прве посете, Данило је желео да нам покаже своје боксерске вештине

Породица је годинама живела у скучено у једној кућици. Захваљујући људима доброг срца, коначно су добили кућу у којој ће бити довољно простора за четворо деце.

Хуманитарна организација Срби за Србе наставља са добротворним радом и у наредној години, па позивамо све донаторе да подрже акције помоћи угроженим породицама широм Балкана.

Рачуни и потврде финансиране помоћи