Породица Спасић усељена у нови стан!

Иако је Црна Трава општина где је број деце сведен на минимум, овога пута доносимо радосне вести јер смо породицу Спасић, која има четворо деце – уселили у нови стан!

Некад и сад

Прича – која се надамо да ће инспиристати многе и дати енергију онима који се боре да се у Црној Трави повећа број деце – добила је срећан епилог. Софија (14), Кристина (13), Екатарина (7) и Михаило (5) добили су своје собе и купатило, па ће најмлађи Спасићи имати нормалне услове за живот.

Подсетимо, родитељи Владан и Јасмина доселили су се у Црну Траву 2020. године јер су добили посао. Владан ради као ложач у Дому здравља док мајка Јасмина ради у фабрици Јумко. Ипак, једнособан стан који су добили на изнајмљивање од Општине није имао довољан простор за ову многочлану породицу. Такође, покућство је било у веома лошем стању.

Некад и сад

Дивна и васпитана деца још једном су нас одушевила својим понашањем. Њихови осмеси показали су нам колико је мало потребно за њихово безбрижније и срећније детињство. Захваљујући донаторима Хуманитарне организације Срби за Србе велики пројекат куповине стана за породицу Спасић успешно је реализован. Вредност помоћи износи 2.799.206 динара, a у ову цифру ушле су и услуге јавног бележника, пореза за пренос апсолутних права али и молерских радова јер је стан окречен пре усељења.

Некад и сад

Позивамо све донаторе да наставе да подржавају наш рад. Ове фотографије најбољи су доказ да континуираним радом можемо променити животе хиљадама деце у Србији и широм Балкана!

 

Рачуни и потврде финансиране помоћи