Породица Шукунда добила 200 пилића

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе испоручили су помоћ за седмочлану породицу Шукунд из села Владимировци у виду 200 комада товних пилића и 850 кг хране за пилиће у укупној вредности од 61.550 динара. Ненад и Светлана Шукунда подижу четворо деце: Анђелу (14), Стефанију (11), Стевицу (7) и Огњена (5), а са њима је и деда Никола, који болује од астме, али помаже колико може, пазећи на децу док су родитељи заузети на сезонским пословима.

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2016/SukundAlibunar/s2.jpg

Циљ набавке 200 товних пилића јесте да породица Шукунда у релативно кратком временском периоду вредним и пожртвованим радом на својој малој фарми буде у прилици да посао прошири у будућности али и приходује за свој кућни буџет.

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2016/SukundAlibunar/s3.jpg

Породица живи скромно и без дугова, са дечијим додатком од 11.000 динара и са одређеним проблемима. Поред проблема влаге који је потребно хитно решити, имају потребу и за још једном собом, која би била соба за девојчице и која би омогућила нормалније функционисање породице.

Верујемо да ћемо са овом донацијом допринети да породица у скоријој будућности обезбеди неопходна средства како би завршили доградњу дечије собе и дела куће како би својој деци обезебедили боље и лепше услове за даље одрастање.

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2016/SukundAlibunar/s4.jpgПријатељ наше организације Урош Ћертић 

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2016/SukundAlibunar/s5.jpgЗаједничка фотографија породице Шукунда, чланова Хуманитарне организације Срби за Србе и представника спортско-хуманитарног пројекта наше организације ”Тројка из блока’‘, који се одржао 10. јула у Банатском Карловцу управо са циљем прикупљања помоћи породици Шукунд.

Рачуни и потврде финансиране помоћи