Посета Радомировићима код Зрењанина

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе су посетили породицу Радомировић из Равног Тополовца. Отац Миле и мајка Драгана живе са четворо деце: Александар (14), Милован (6), Миле (5) и Кристина (8). Близанци Петар и Јован се налазе у Књажевцу где су отишли да раде за надницу и да помогну родитељима око издржавања четворо најмлађих.

 У разгвору са Радомировићима

Отац Миле одлази у наднице када му се укаже прилика и на тај начин издржава породицу. Миле и Драгана су избегли из Петриње и Зенице и тренутно чекају решење од Комесаријата за избеглице о добијању старије куће у селу.

 Њива коју Радомировићи обрађују за своје потребе

Тренутно су подстанари и добијање куће би их решило плаћања кирије што би им много помогло у кућном буџету. Кревети на којима спавају су дотрајали, као и бела техника. Волели би да гаје стоку и на тај начин обезбеде себи храну и редовније приходе. У породици Радомировић се осећа велико узајамно поштовање, помагање и љубав.

 Чланови породице Радомировић

 Заједничка фотографија представника организације Срби за Србе са породицом Радомировић

Позивамо све људе добре воље да се укључе и прилозима помогну пројекте Хуманитарне организације Срби за Србе који имају за циљ да помогну социјално угрожене вишедетне српске породице широм Балкана.