Посетите Косово и Метохију на Видовдан

Уз благослов Патријарха Иринеја, 27-28. јуна 2020. године одржаће се Видовданско хуманитарно-ходочасно путовање током којег ће се обићи светиње по Косову и Метохији, којима ће НАС „Сви за Космет’’ лично однети прикупљену помоћ. Полазак на ово ходочашће планирано је у суботу увече, резервације на +381 (0) 64/40-40-579.
ПЛАН ПУТА:

Субота (27. јун) – Полазак у вечерњим сатима из Београда од Храма Светог Саве.

Недеља (28. јун) – Ујутру стижемо у Косовску Митровицу из које крећемо у Грачаницу на свечану Видовданску Литургију одакле се касније упућујемо на Газиместан на парастос Косовским јунацима. У повратку је планиран обилазак манастира Студеница и ако буде времена манастир Жича. У Београд се стиже у вечерњим часовима.

Путује се аутобусом који ће бити под полицијским надзором. Број места је ограничен. Цена пута је 25 евра (може и у динарској против-вредности). Пријаве трају до попуне места. Број места је ограничен. Информације и пријављивање на број +381 (0) 64/40-40-579.

ЗАМОЛИЛИ БИСМО ДА СЕ НЕ ПРИЈАВЉУЈУ ЉУДИ КОЈИ ЋЕ ПРАВИТИ ПРОБЛЕМЕ. ИДЕМО ДА НА ЈЕДАН МИРАН И КУЛТУРАН НАЧИН ОБИЂЕМО НАШ НАРОД И ПРУЖИМО ИМ ПОДРШКУ.

Од хуманитарне помоћи, поред финансијске потребна је и друга у виду:

Хране: брашно, шећер, со, уље, поврће, воће, конзерве..

Хигијена: прашак за веш, шампони, сапуни…

Независна Асоцијација Студената