Позив на посету Косову и Метохији

Уз благослов Његове Светости Патријарха српског г. Иринеја, поново ће се одржати дводневно путовање током којег ће се обићи наше највеће светиње и енклаве на Косову и Метохији, којима ће Независнa асоцијацијa студената лично однети хуманитарну помоћ. Полазак на ово ходочшће планирано је у петак увече 21. марта, резервације на број телефона +381 (0)64 40 40 579. ПЛАН ПУТА: Петак (21.март) – Полазак у вечерњим сатима из Београда од Храма Светог Саве. Субота (22.март) – Ујутру стижемо у манастир Бањска. После идемо у Грачаницу, село Старо Грацко, Призрен (Богородица Љевишка и манастир Светих Архангела) и на бденије у Зочиште. На вечеру, ноћење и дружење са мештанима иде се у Велику Хочу и Ораховац, где ћемо посетити и Дечанску виницу и цркву Светог Стефана. Недеља (23.март) – Одлазак у Високе Дечане на Свету Литургију. Обилазак Пећке Патријаршије, цркве Петрич, манастира Девич и Дубоки поток. У вечерњим сатима повратак у Београд. Путује се аутобусом. Аутобус ће бити под полицијским надзором. Број места је ограничен. Цена пута је 45е (може и у динарској против-вредности). Преноћиште је у приватним кућама а вечера у црквеној трпезарији. Могућност плаћања на рате чековима. Пријаве до 14. марта 2014. Информације и пријављивање на број 064 40 40 579. ЗАМОЛИЛИ БИСМО ДА СЕ НЕ ПРИЈАВЉУЈУ ЉУДИ КОЈИ ЋЕ ПРАВИТИ ПРОБЛЕМЕ. ИДЕМО ДА НА ЈЕДАН МИРАН И КУЛТУРАН НАЧИН ОБИЂЕМО НАШ НАРОД И ПРУЖИМО ИМ ПОДРШКУ. Од хуманитарне помоћи, поред финансијске потребна је и друга у виду: Хране: брашно шећер со уље поврће воће конзерве Хигијена: прашак за веш шампони сапуни Независна Асоцијација Студената Подели:deljenja

Уз благослов Његове Светости Патријарха српског г. Иринеја, поново ће се одржати дводневно путовање током којег ће се обићи наше највеће светиње и енклаве на Косову и Метохији, којима ће Независнa асоцијацијa студената лично однети хуманитарну помоћ. Полазак на ово ходочшће планирано је у петак увече 21. марта, резервације на број телефона +381 (0)64 40 40 579.

ПЛАН ПУТА: Петак (21.март) – Полазак у вечерњим сатима из Београда од Храма Светог Саве. Субота (22.март) – Ујутру стижемо у манастир Бањска. После идемо у Грачаницу, село Старо Грацко, Призрен (Богородица Љевишка и манастир Светих Архангела) и на бденије у Зочиште. На вечеру, ноћење и дружење са мештанима иде се у Велику Хочу и Ораховац, где ћемо посетити и Дечанску виницу и цркву Светог Стефана. Недеља (23.март) – Одлазак у Високе Дечане на Свету Литургију. Обилазак Пећке Патријаршије, цркве Петрич, манастира Девич и Дубоки поток. У вечерњим сатима повратак у Београд. Путује се аутобусом. Аутобус ће бити под полицијским надзором. Број места је ограничен. Цена пута је 45е (може и у динарској против-вредности). Преноћиште је у приватним кућама а вечера у црквеној трпезарији. Могућност плаћања на рате чековима.Пријаве до 14. марта 2014. Информације и пријављивање на број 064 40 40 579. ЗАМОЛИЛИ БИСМО ДА СЕ НЕ ПРИЈАВЉУЈУ ЉУДИ КОЈИ ЋЕ ПРАВИТИ ПРОБЛЕМЕ. ИДЕМО ДА НА ЈЕДАН МИРАН И КУЛТУРАН НАЧИН ОБИЂЕМО НАШ НАРОД И ПРУЖИМО ИМ ПОДРШКУ. Од хуманитарне помоћи, поред финансијске потребна је и друга у виду:Хране:

  • брашно
  • шећер
  • со
  • уље
  • поврће
  • воће
  • конзерве

Хигијена:

  • прашак за веш
  • шампони
  • сапуни

Независна Асоцијација Студената