Пријатељи СЗС-а за Дањекове

Посредством Хуманитарне организације Срби за Србе, група добротвора и пријатеља организације директно је уплатила на рачун породице Дањек седам хиљада динара у сврху помоћи за свакодневне животне потребе ове вредне породице. Жеља да се на конкретан начин помогне свом народу подстакла је групу добротвора на акцију, који су по јеванђељском принципу “Када чиниш милостињу да не зна левица твоја шта чини десница твоја” желели да остану анонимни до краја.
Свакако један леп пример свима неодлучнима који желе самостално да помогну наше најугроженије сународнике, а не знају на који начин. Наша организација је овде одиграла искључиво саветодавну улогу и пружила основне информације, како би племенита намера била што успешније спроведена у дело на радост свих нас.

Такође добили смо наговештаје да ово није и неће бити усамљен случај и да ће оваквих акција бити још. Позивамо све племените људе да следе овај пример и да самосталним деловањем уз помоћ савета и информација добијених од стране наше организације помогну неку од угрожених породица, које је наша организација до сада помагала. Стабилност српских породица са великим бројем деце треба да буде приоритет како државе тако и свих оних којима је добробит нашег народа у срцу, јер у времену беле куге породице са великим бројем деце представљају језгро обнове српског народа.