Пристиже помоћ за Србе у Крајини

Протеклих дана успешно је испоручен и последњи део помоћи породицама у Крајини, које смо обишли средином јуна у склопу Васкршње акције. Због нешто споријег прилива средстава, са закашњењем од неколико месеци је стигла помоћ и до породице Бунчић и допунска помоћ за породицу Љубичић. Породици Бунчић смо успешно набавили једну краву у износу од 1.000 €, док је четворочланој породици Љубичић уз претходно достављн лежај, овом приликом набављен и један прозор у вредности од 280 €. Како би на време и у што краћем року успевали да након посета обезбедимо помоћ повратницима у Крајини и да обиђемо што већи број истих, позивамо све добротворе да подрже наше активности сходно својим могућностима. Очекујемо да својим прилозима помогнете акције које су у току, а поготово да посебну пажњу обратите на велику Божићну акцију за Србе у Крајини коју ћемо традиционално спровести и наредне године. Рачуни и потврде финансиране помоћи Преузмите Подели:deljenja

Протеклих дана успешно је испоручен и последњи део помоћи породицама у Крајини, које смо обишли средином јуна у склопу Васкршње акције. Због нешто споријег прилива средстава, са закашњењем од неколико месеци је стигла помоћ и до породице Бунчић и допунска помоћ за породицу Љубичић. Породици Бунчић смо успешно набавили једну краву у износу од 1.000 €, док је четворочланој породици Љубичић уз претходно достављн лежај, овом приликом набављен и један прозор у вредности од 280 €.

 Како би на време и у што краћем року успевали да након посета обезбедимо помоћ повратницима у Крајини и да обиђемо што већи број истих, позивамо све добротворе да подрже наше активности сходно својим могућностима.

Очекујемо да својим прилозима помогнете акције које су у току, а поготово да посебну пажњу обратите на велику Божићну акцију за Србе у Крајини коју ћемо традиционално спровести и наредне године.

Рачуни и потврде финансиране помоћи