Привoде се крају радови у Црној Гори

Захваљујући бројним донацијама пристиглих са хуманитарних дружења из Швајцарске, Чикага и других делова света, пројекат изградње куће породици Драгојевић из Црне Горе. који спроводи Хуманитарна организација Срби за Србе у сарадњи са братством манастира Острог, улази полако у своју завршну фазу. Са спољашње стране куће постављени су сви прозори и врата, а од унутрашњих радова приводи се крају постављање плочица у купатилу, кухињи и ходнику, плафон, изолација итд. Планиран завршетак радова је до славе Св. Василија Острошког 12. маја када би кућа требала и да се освешта од стране Митрополита Амфилохија. Фото извештај о радовима на кући погледајте у прилогу вести. Захваљујући братству манастира Острог и бројним донаторима и пријатељима Хуманитарне организације Срби за Србе породица Драгојевић ће ускоро добити свој нови топли дом у којем ће моћи да настави, а надамо се и истраје, у својој борби за лепшу и нормалнију будућност своје деце. ПОМОЗИТЕ да се и овај пројекат што пре приведе крају. Подели:0share

Захваљујући бројним донацијама пристиглих са хуманитарних дружења из Швајцарске, Чикага и других делова света, пројекат изградње куће породици Драгојевић из Црне Горе. који спроводи Хуманитарна организација Срби за Србе у сарадњи са братством манастира Острог, улази полако у своју завршну фазу. Са спољашње стране куће постављени су сви прозори и врата, а од унутрашњих радова приводи се крају постављање плочица у купатилу, кухињи и ходнику, плафон, изолација итд. Планиран завршетак радова је до славе Св. Василија Острошког 12. маја када би кућа требала и да се освешта од стране Митрополита Амфилохија. Фото извештај о радовима на кући погледајте у прилогу вести.

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/CrnaGora/2014/dragojevic/novo%20%284%29.jpghttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/CrnaGora/2014/dragojevic/novo%20%283%29.jpghttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/CrnaGora/2014/dragojevic/novo%20%285%29.jpghttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/CrnaGora/2014/dragojevic/novo%20%286%29.jpghttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/CrnaGora/2014/dragojevic/novo%20%287%29.jpghttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/CrnaGora/2014/dragojevic/novo%20%288%29.jpghttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/CrnaGora/2014/dragojevic/novo.jpghttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/CrnaGora/2014/dragojevic/novo%20%281%29.jpghttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/CrnaGora/2014/dragojevic/sajt/2.jpgЗахваљујући братству манастира Острог и бројним донаторима и пријатељима Хуманитарне организације Срби за Србе породица Драгојевић ће ускоро добити свој нови топли дом у којем ће моћи да настави, а надамо се и истраје, у својој борби за лепшу и нормалнију будућност своје деце. ПОМОЗИТЕ да се и овај пројекат што пре приведе крају.