18. априла 2022.

Продавница Бастион отворена и у Бијељини!

После Бањалуке и Приједора, на ред је дошла и Бијељина! Хуманитарна организација Срби за Србе отворила је у Бијељини трећу продавницу у Републици Српској, која ће бити један од начина за прикупљање помоћи социјално-угроженим породицама. Генерални секретар за Републику Српску Саша Вигњевић, појаснио је да се бутици воде под зависним правним лицем – Бастион, који је прошле године остварио нето добит од 43.000 КМ, пребачених на хуманитарне рачуне организације.

Ови бутици један су од модалитета које користимо за прикупљање средстава и помоћ породицама. Један мали допринос овог бутика је на промовисању организације и на јачању повјерења наших донатора и спонзора – појаснио је Вигњевић.
Уз велико присуство медија, волонтера и чланова, организовано је свечано отварање и освећење просторија. Уз велико присуство медија, волонтера и чланова, организовано је свечано отварање и освећење просторија које су обавили свештеници Горан Ненић, Јадранко Стојановић и Велислав Мишура.
Ваше удружење Срби за Србе, чија је мисија да помаже, показује да сте Божија ђеца, хришћани. Желим да ваш живот буде настављен тим путем – рекао је отац Горан.
Адреса продавнице је Нушићева 28, а радиће сваког радног дана од 11–18 ч, као и суботом од 12–17 ч. Куповином производа из продавница Бастион помажете рад ХО Срби за Србе.

Повезане вести

Коментари