Промоција Тројке из блока у Лакташима

У редовном колу АБА Лиге одиграном у понедељак 5. марта КК Игокеа је у Спортској дворани у Лакташима дочекала КК Црвену Звезду. У препуној сали, на најпосећенијој кошаркашкој утакмици у току сезоне, на полувремену утакмице у центру пажње била је – ТРОЈКА ИЗ БЛОКА! Промоција турнира у брзом шутирању тројки оставила је утисак на много гостију, па је захваљујући добровољним прилозима прикупљена 351 КМ!

Највећи пројекат Хуманитарне организације Срби за Србе преузео је кошаркашки терен и за само неколико минута, дворана у Лакташима постала је место на којем се бори против сиромаштва! Могли су да чују основне информације о раду организације, као и распоред турнира Тројка из блока широм Српске Републике. Најједноставнији начин да постану део борбе за боље сутра одмах су многи и пробали – позивањем хуманитарног броја 17763.

Спектакл хуманости, спорта и забаве неодољиво је заинтересовао све присутне. Најмлађи су први потрчали на терен да бацају тројке. Са нама су шутирали су и наши драги гости, момци из КК Инвалид. Окупљени љубитељи спорта имали су прилику да виде како изгледа јединствени турнир који мења свет на боље.

У једној слици, у само пар минута, у неколико шутева, видело се да свако може да учествује на нашем турниру. Нема апсолутно никаквих ограничења и потребно је само једно – добра воља!

Имали смо и посебну част да се, потпуно непланирано, и председник Републике Српске господин Милорад Додик придружи свима на терену -шутнуо је неколико тројки и аплаузом поздравио тројкаше.

Потпуно спонтано и само пет минута и ТРОЈКА ИЗ БЛОКА ће бити добро запамћена у Лакташима, а и шире.

Публика је пажљиво испратила прави мини-спектакл.  Цела сала, без обзира за који клуб су дошли да навијају, и да ли су били задовољни резултатом – остала је под утиском јединственог турнира који мења свет на боље!

БУДИТЕ И ВИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!