Прослава 30. рођендана Републике Српске у Дворовима

У суботу 08. јануара чланови ХО Срби за Србе организовали су прославу поводом 30. рођендана Републике Српске испред цркве Св. Прокопија у Дворовима. Након вечерњег Богослужења парохијани овог мјеста преселили су се у црквени дом гдје је одржан концерт хора Св. Краља Владислава, а након тога и пројекција филма Звона Нотер Дама. Уз велику помоћ и подршку парохијана овог мјеста који су увеличали овај хуманитарни догађај прикупљено је 1.460 KM за помоћ породицама којима је помоћ тренутно најпотребнија.

Да догађај добије потпун садржај, потрудили су се чланови организације који су приредили бакљаду и ватромет за памћење. Тешко је наћи ријечи којима би описали захвалност коју дугујемо свима вама, који сте својим доласком и окупљањем око наше свете Цркве направили нешто невјероватно! Срце нам је пуно што је одржан један овако диван догађај!

Велику захвалност дугујемо свештенству цркве Св. Прокопија у Дворовима и свима који су дали допринос у реализовању овог догађаја. Позивамо све људе из Дворова и околине  да и даље прате наш рад и подржавају све догађаје у склопу пројекта Тројка из блока.