Прослава Дана Републике Српске у Швајцарској

Поводом обележавања Дана Републике Српске, удружење Мајевичана у Швајцарској 1. фебрура организовало је културну манифестацију у градској хали у Дијетикону. Велики број гостију који су били присутни те вечери, препознавајући и пре свега ценећи труд, залагање и допринос наше организације у борби за бољу будућност наше деце донирали су средства у износу од 600 франака.

Поред многобројих званица из политичког, културног и верског живота у Швајцарској и из Републике Српске, позив за учешће добио је и швајцарски огранак Х.О. Срби за Србе. Подпредседница нашег огранка, Маја Пешић, имала је част да отвори манифестацију краћим говором пред око 500 гостију, који су испунили халу до последњег места. Наши чланови су те вечери имали постављен инфомативни штанд, где смо били једина хуманитарна организација које је добила ту част да се придружи и учествује у манифестацији и тим поводом уручена нам је захвалница од организатора.

Чланови швацарског огранка позивају све наше сународнике и пријатеље, да нам се придруже на следећој хуманитарној акцији која ће бити већ 1. марта у Арау.

НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА.