10. септембра 2019.

Прва Срби за Србе активност у Билећи

Радосна вијест за нашу хуманитарну организацију стиже и из још једног херцеговачког града – из Билеће, гдје се још једна екипа младих људи организовала и гдје је смо као организација по први пут имали прилику да представимо наш рад и прикупимо одређена средства за помоћ породицама. Тако су наши волонтери, уз велику и несебичну помоћ организатора, на „Липа Фест 09”, традиционалној манифестацији која се сваке године одржава у Билећи поставили промотивни штанд и донаторску кутију, гдје су сви присутни посјетиоци могли да се информишу о раду организације и убаце своје донације.

Иако више од сакупљених донација радује чињеница да смо у још једном граду покренули хуманитарне активности, морамо да споменемо да је за двије фестивалске вечери, колико је донаторска кутија била постављена сакупљено 447 КМ донација које ће бити утрошене на помоћ породица са Косова и Метохије.

На самом крају, још једном изражавамо велику захвалност организаторима на уступљеном простору, као и Небојши Рогану на примљеној донацији. Након Требиња у којем је започела Срби за Србе идеја у Херцеговини и која већ неколико година више него успјешно живи тамо, те Гацког и Невесиња који су се одржавањем Биоскопа из блока ове године прикључили нашој хуманитарној мисији, ред је дошао и на Билећу, тако да се са активностима полако будимо и овом дијелу Републике Српске.

Па ћемо и овим путем позвати све становнике Билеће, али и Херцеговине, да нам се јаве уколико желе да учествују у раду наше хуманитарне организације!

Нема предаје!

Повезане вести

Коментари