Прва „Тамбурица из блокаˮ одржана у Минхену!

Чланови ХО Срби за Србе из Минхена организовали су по први пут „Тамбурицу из блокаˮ у суботу 12. новембра у срцу Баварске. У идиличној атмосфери ресторана Старзел-Стубен окупио се велики број наших сународника, који су уз звуке тамбурице и добро вино узивали до дубоко у ноћ.

Захваљујући људима доброг срца и овај пут је прикупљена значајна сума новца од 3.000 евра, која ће бити усмерена за помоћ социјално угрожених породица широм Балкана.

Доводећи атмосферу до усијања тамбураши су низали хит за хитом, не остављајући никога равнодушним. По први пут оживљен је дух Скадарлије у Минхену, што је велики број присутних навело да уз староградске хитове ђускајући дочека ране јутрање сате.

Овим путем такође желимо да се захвалимо свим људима који из акције у акцију све снажније подржавају рад и циљ наше организације.

Због великог интересовања и пуно позитивних утисака желимо да најавимо репризу Тамбурице из блока, која ће се одржати у фебруару 2023. године и позивамо вас да удруженим снагама направимо још једно вече за памћење.