Прва Тројка из блока у Власотинцу

Први турнир Тројка из блока у Власотинцу, у сарадњи са Кошаркашком академијом Власина, одржан је 26. јула на теренима поред реке Власине и окупио је много добрих људи који су са поносом могли да кажу да су били део једне лепе хумане приче.

На самом почетку турнира обратили су нам се свештеници Милош Живић и Марко Николић и том приликом благословили почетак овог богоугодног дела, а недуго затим смо могли да чујемо Марту Станковић и Милу Митић у изведби химне Републике Србије Боже правде.

Што се самог турнира тиче прикупљено је укупно 35.130 динара и пријавило се 50 такмичара у брзом шутирању тројки. Након првог дела такмичења када су учесници шутирали тројке са три позиције, уследио је финални део где је у конкуренцији 10 најбољих тројкаша редослед победника био следећи:

  1. Марко Стојановић
  2. Александар Тримчић
  3. Никола Давинић

Кошаркашка академија Саша Грујић је дала свој допринос акцији тако што је продајом њихове опреме сав приход отишао у хуманитарне сврхе.

Технички спонзори:

  • ИнфоДеск Власотинце
  • Пицерија Магнифико

На крају, захваљујемо се свима који су били део овог пројекта, и дали свој допринос да још једна Тројка из блока буде успешно реализована.