Први „Кросфит из блокаˮ одржан у Руми

Након успешно одржаног Пикада из блока и Васкршње туцанијаде у Руми, у петак 10. јуна у сали фитнес клуба Ирон Фит одржан је још један у низу хуманитарни догађај из блока у Руми, у питању је прво такмичење Кросфит из блока.У такмичењу је учествовало укупно 50 такмичара и прикупљено је 53.000 динара за породицу Суботић. Наш велики пријатељ, спонзор и донатор који нас подржава од самог почетка Бојан Маравић власник фитнес клуба Ирон фит одлучио је да 9. рођендан клуба употпуни и хуманитарним делом.

Пријатељи клуба и гости из клубова из Руме, С. Митровице, Београда и Новог Сада који су имали прилику да уживају у сјајном такмичењу, могли су да сазнају основне информације о организацији Срби за Србе и пројекту Тројка из блока.

Финалисти у мушкој категорији:

  1. Бојан Граовац
  2. Милош Павловић
  3. Алекса Станиши

Финалисти у женској категорији:

  1. Драгана Дебељачки
  2. Тина Љикај
  3. Славица Новевски

Захваљујемо се још једном фитнес клубу Ирон Фит и свим гостима и такмичарима који су подржали овај догађај. Надамо се да ће у месецима који предстоје број људи који подржавају хуманитарне активности ХО Срби за Србе бити још већи како бисмо на тај начин помогли што више угрожених вишедетних породица.