Први Квиз из блока у Палама и више него успјешан

У првој празничној хуманитарној манифестацији Квиз из блока одржан у Палама 30. децембра прикупљена је 1.051 КМ, а цијели износ биће усмјерен за помоћ Божићну акцију Србима на Косову и Метохији. Квиз је одржан у паљанском локалу Green pub, а улогу организатора преузели су quizmasteri Милица Стевановић и Марко Лазаревић, у сарадњи са Хуманитарном организацијом Срби за Србе.

Златним словима у историју квиза, као први побједници, уписала се екипа Варалице, док су друго мјесто заузели гости из Сокоца под називом Боља страна Романије, а трећи је била екипа Сан ФранЦицко.

Вече је протекло у фантастичној атмосфери и здравом спортском духу, Паљани су показали хуманост и срчаност, а такмичари су уживали у питањима из области опште културе, географије, историје, спорта, филма, музике, као и у препознавањима личности.

Власници локала донирали су дио новца зарађеног од те вечери у хуманитарне сврхе, док су се сви који су били ангажовани на реализацији квиза одрекли својих хонорара у корист Срба са Космета.

Иако је квиз био такмичарског карактера, то је било у другом плану, а шампиони су сви који су својим донацијама уљепшали празнике нашој браћи и сестрама.

Осим организатора и такмичара лавовски дио посла одрадили су Green pub, штампарија МИН, РТВ Источно Сарајево и екипа Streetball  Пале. Велико хвала такође Данијели Лучић на предивним фотографијама.

Надамо се да ће Квиз из блока у Палама прерасти у традиционалну хуманитарну активност и да ће Срби увијек бити ту за Србе.