Први Пикадо из блока у Шведској

У суботу, 30. марта чланови, донатори и пријатељи Хуманитарне организације Срби за Србе из Шведске окупили су се на првом хуманитарном турниру Пикадо из блока у Седертељеу, граду који се налази на 30 км југозападно од Стокхолма, у просторијама пријатељског удружења „Свети Георгије“ које окупља Србе и њихове пријатеље већ дуги низ година у Шведској.

Уз топлу атмосферу и велику посећеност смо одржали пикадо турнир, дружили се са старим и стекли неке нове пријатеље.

Наше волонтерке Смиљана и Тања су спретним рукама израдиле колаче и торте и поклонили их организацији, а који су нам засладили турнир и допринели укупно сакупљеној суми помоћи.

Такође смо захвални и Balkan Krubb који су поред техничког спонзорства у виду хране за посетиоце и донирали део од своје зараде поред редовне донације.

Победници нашег првог Пикадо из блока турнира у Шведској су:

1. Дејан Влаисављевић

2. Вељко Вељанчић

3. Златко Сарић

Такође, велику захвалност дугујемо председнику клуба Драгану Лабану и XENA Entreprenad AB на спонзорству од 20.000 круна и континуираној подршци коју нам пружају од самог оснивања он лично, његова породица и удружење Свети Георгије.

Хвала и онима које нисмо споменули, а били су део ове дивне приче, јер ово што радимо да бисмо помогли угрожене породице на Балкану не бисмо постигли без вас. Ту убрајамо 47 играча и све оне који су нас подржали и помогли да заједнички прикупимо 10.247 круна донација за породицу Шућуровић.

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

Хуманитарна организација Срби за Србе Шведска