Први пикадо турнир у Бору

У суботу, 4. јануара у кафићу Гејм Паб одржан је први Пикадо турнир у Бору. Прво па мушко, у том маниру град Бор је на свом првом организованом пикадо турниру оборио рекорд по броју пријављених такмичара, било их је чак 115 пријављених. На овом незаборавном догађају прикупили смо 59.000 динара за велику Божићну акцију у којој ћемо помоћи преко 50 најугроженијих породица широм Србије и региона.

На самом турниру поред 115 пријављених такмичара било је и око 50 љубитеља хуманитарних акција који су громогласно навијали до самог краја такмичења. И на овом турниру била су присутна браћа из Угриноваца, који су прешли чак 270км да би дошли на турнир да се такмичи и исплатило се. У прва три такмичара била су чак два из Угриноваца.

Најпрецизнији у Бору су били:

  1. Горан
  2. Цолић
  3. Јован

Док је четврти био најшарматнији такмичар турнира господин Александар Штрбац, који је уједно убрао и највеће симпатије свих присутних у локалу. Шармантан стил, луцидни потези довели су овог момка до звезде вечери која је остала у сенци најпрецизнијих.


Велику захвалност дугујемо нашем младом огранку из Бора, као и свим учесницима и њиховим пријатељима који су нас довели до једног од најбољих турнира у пикаду који смо до сада одржали. Захваљујемо се и Гејм Паб кафићу који нас је угостио и са радошћу најављујемо нове хуманитарне акције и рекорде.


Овим путем позивамо све добре људе из осталих градова да нам се прикључе и покрену неку овако сличну акцију у свом месту, и на тај начин дају свој допринос у нашој заједничкој борби за боље сутра најугроженијих српских породица које помажемо широм Србије и региона.

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ – НЕМА ПРЕДАЈЕ!