Први пикадо у Панчеву

Караван једног од наших хуманитарних догађаја, Пикадо из блока стигао је и по први пут у Панчево. Предивно пролећно вече 22.марта у овом јужнобанатском граду окупило је 34 учесника  у Билијар клубу 9, за надметање у гађању стрелица. Поред сјајне атмосфере која је пропратила целокупан догађај, учесници, као и гости локала су успели да прикупе 19.340 динара за социјално угрожене вишедетне породице широм Балкана.

После три сата игре,  напетог финала и још јачег навијања, добили смо победника и пехар је поново отишао за Крњачу, овај пут у руке Одина. Као другопласирани прошао је Марко, а треће место заузео је Црни.

Велико хвала организаторима и Билијар клубу 9 на сјајном гостопримству, као и свим учесницима и гостима  који су били на турниру и својим доласком допринели нашем раду за борбу против сиромаштва у склопу добро познатог пројекта “Деца су наша будућност”.

Рад Хуманитарне организације Срби за Србе можете пратити на нашем сајту и путем истог се информисати о нашим догађајима које организујемо, као и свим активностима претходних 13 година.

“Сва деца, била богата или сиромашна, наше су богатство.”
ПОШАЉИ СМС НА 7763!