Пут око света плесне групе Флај

У недељу 27. марта у Установи културе Палилула плесна група „Флај“ извела је музичко-сценски спектакл Пут око света, а улазница је била донација убачена у донаторску кутију Хуманитарне организације Срби за Србе и на овај начин прикупљено је чак 13.028 динара! Препуна сала уживала је у плесу талентованих девојчица, а посебно је свима било пуно срце због племените идеје плесне групе Флај. Дуга и успешна сарадња Хуманитарне организације Срби за Србе и групе Флај одвија се у оквиру спортско-хуманитарног пројекта „Тројка из блока.

Гости на већини турнира у Београду добро знају да на паузи најчешће на терен истрчавају прелепе играчице које покажу своју уметност плеса. Добра забава, добра музика и добри људи окупљени око племените мисије инспирисали су руководиоце плесне групе Флај да направе оригиналну организацију са улазницама на своју представу.

Стајаће улазнице биле су добар повод да се људи упознају са радом Хуманитарне организације Срби за Србе приликом убацивања новца у кутију. Деца су убеђивала родитеље да су то најбоље улазнице, а чак и деца која су наступала су протрчавала и у паузама убацивала за карту за другаре који су им дошли.

На крају представе гледаоцима се обратио Урош Марковић испред пројекта „Тројка из блока“ и укратко представио рад Хуманитарне организације и досадашње успехе и захвалио свима на великодушности приликом доласка на представу. Пут око света плесне групе „Флај“ најављује пут око света „Тројка из блока“ која ове године гостује у преко 40 градова. Хвала добрим људим из плесне групе и њиховим пријатељим и гостима који су на најлепши начин најавили сезону турнира која је све ближа.