Рођендан из блока у Земуну

У четвртак 05. јануара одржан је још један у низу хуманитарних рођендана из блока. Наш дугогодишњи члан организације из Америке Небојша, решио је да за свој рођендан окупи своје пријатеље у Земуну и да заједно са њима направи једну лепу рођенданску донацију, која је на крају била $115 и 54.000 динара!

Шармантни Небојша је желео на овај начин да подстакне своје пријатеље широм Америке и да и они на сличан начин обележе свој рођендан.

Надахнуће за овај догађај нашао је код његовог дугогодишњег другара Александра из Вашингтона који је пар месеци раније све исто то организовао. Два велика пријатеља, два велика добротвора и ако навијају за различите београдске клубове решили су да направе здраво такмичење и да се такмиче ко ће више да прикупи донација за наш народ на Косову и Метохији.

Уједињени око исте идеје за помоћ нашег народа на Косову и Метохији њих двојица се надају да ће многи њихови другари широм Америке, европе и света подстакнути њиховом идејом кренути у истом смеру и да ће сваки рођендан широм света имати дуплу радост.