27. септембра 2019.

Ротациона коса и фреза уручене породици Крунић

Активности организације Срби за Србе настављају се у Федерацији Босне и Херцеговине. Овога пута, обезбеђена је помоћ за шесточлану породицу Крунић. У вредности од 3.500 € купљене су две нове прикључне машине за тракторротациона коса и фреза! Крунићи живе у познатом страдалничком селу Клепци. Ови крајеви су доживели велике потресе, а сва трагедија која је задесила српско становништво током 20. века, најбоље се огледа у овом селу које је страдало за време Првог светског рата, Другог светског рата, али и отаџбинских ратова деведесетих. Они који се још увек храбро држе на својим вековним огњиштима и који вредно раде, да на поштен и частан начин обезбеде нормалне услове за живот својим породицама, завређују пажњу свих нас, па су Крунићи били идеална прилика да још једном покажемо да такве породице нису заборављене, и да је дужност свих нас да им заједничким снагама помогнемо. Породицу Крунић чине отац Срђан, мајка Тања и деца – Александра (17), Јелена (14), Слађана (8) и Ђорђе (6), а са њима живи и Срђанова непокретна мајка Љиљана. Породица Крунић живи веома скромно и бављење пољопривредом представља основни извор прихода.

Ова помоћ ће нам много значити. Сада ћемо моћи да на један бржи и лакши начин обављамо све послове – одговара нам отац Срђан на питање колико ова помоћ може да им помогне у свакодневним пословима.
Посебну захвалност дугујемо свештенству Епархије захумско-херцеговачке које нам је и овога пута изашло у сусрет и уз чију смо свесрдну помоћ спровели акцију помоћи породици Крунић. Такође, захваљујемо се свим донаторима на учешћу у акцији. Позивамо све донаторе да наставе да подржавају наш рад јер нам до краја године остаје још неколико десетина породица које чекају на нашу помоћ.
Рачуни и потврде финансиране помоћи

Повезане вести

Коментари