Рукомет из блока

У Спотрској дворани у Вишеграду дана 07. маја одржана је хуманитарна утакмица између  РК Вишеград и РК Котор Варош у склопу 23. Кола Прве Лиге Републике Српске и у сарадњи са Рукометним клубом Вишеград. Сав приход од продаје улазница за утакмицу намјењен је био хуманитарној организацији Срби за Србе. Уз помоћ волонтера организације продаја улазница се вршила  и 5. маја по локалним предузећима. За оба дана од продаје улазница укупно је сакупљено 460 КМ.

Захваљујући РК Вишеград, локаклним порталима, локалној медијској кући РТВ Вишеград и волонтерима организације добар дио наших суграђана се одазвало овом хуманитарном догађају и самим тим смо успјели у нашој мисији да ова акција што боље прође и да одзив буде што бољи. Заједничким снагама смо успјели у нашој намјери.

Овим путем се још једном срдачно захваљујемо на сарадњи од првог тренутка РК Вишеград и волонтерима организације без којих ово ништа не би успјело да се реализује.

Нашим драгим рукометашима желимо пуно среће у наставку  сезоне и да успију да остваре своје зацртане циљеве које су својим радом на терену и ван њега показали да заслужују.