Румљани отворили сезону хуманитарних догађаја

Са неизмерном радошћу, у Руми је 18. марта организован још један хуманитарни турнир, Пикадо из блока. Одржан је у кафићу Бравен који су уступили људи великог срца са огромном вољом да заједно са румском омладином допринесу хуманитарној акцији, такође и са жељом да који год догађај буде требао да се организује, њихов локал ће увек бити доступан.

Турнир је почео у 18 часова. Лагана музика, многе теме и разговори, нова познанства овај турнир су учинили још лепшим. Укупно је било 37 учесника и поред тога људи који су дошли да гледају и да подрже рад Хуманитарне организације Срби за Србе.

Скупљено је 53.280 динара и сви су много срећни због тога, јер како кажу наше мало некоме значи много.

Прво место на турниру освојио је Дејан Ристић, један од власника Бравен кафића, друго место Воја Јеремић, из Сремске Митровице, а треће Ненад Петковић, из Футога.

Како је дивно почео, исто тако дивно се и завршио још један у низу хуманитарних догађаја које организују волонтери Хуманитарне организације Срби за Србе из Руме и захваљујемо се свима на подршци! Такође, нешто веома битно је то да је овај турнир посебно посвећен нашем брату Љубету, који ће својим духом увек бити ту уз све нас.