Шах из блока у Облаку у панталонама

Шахисти се после кратке паузе опет састали! Већ до сад уиграни такмичари, наши шахисти, састали су се 22. октобра у Облаку у панталонама. Такмичили су се у турниру, швајцарског типа, са 7 партија. На самом турниру, сакупљено је 13.670 динара.

Укупно 22 играча из Београда, Панчева, Младеновца и других места учествовало је на овом турниру. На почетку самог турнира, наш пријатељ, Драгош Робовић је рецитовао своју песму, како би и овај, као и многи други наши турнири, имао и културно-уметнички садржај!

Велику захвалност дугујемо шах клубу Ушће, јер нам на сваком турниру изађу у сусрет! Такође, се захваљујемо шах клубу Партизан што нас је подржао тако што нам је уступио сетове за играње и Облаку у панталонама што су нам уступили простор за сам турнир.

Честитке нашим победницима!

  1. Мијатовић Вукашин
  2. Илић Владан
  3. Марјановић Марко

Хвала свим учесницима и људима који су помогли у организацији турнира. Позивамо све људе из Београда да се придруже акцијама којих ће ове године бити још више. Тренутно је у плану још турнира у шаху, па чак и шаховска лига! Уколико сте заинтересовани да помогнете око организације следећих шах турнира или да учествујете на њима, слободно нам се јавите!