Сајам кољенице у Котор Вароши

Мирис кољеница шири се сокаком, већ сви знају да је у току традиционални сајам кољеница, који се фебруаром сваке године одржава у Котор Варошу. Наиме, екипа великог срца 17. фебруара још једном је показала како се на један једноставан начин може помоћи онима који су најугроженији. Човјек треба да се весели, да буде задовољан и срећан, али исто тако да се не заборави на угрожене породице. Управо то нам је показала ова група анонимних људи, који већ редовно помажу Хуманитарну организацију Србе за Србе.

Прошле године подржали су сам рад Организације куповином из нашег бутика мајица за такмичаре који је уједино био кодекс облачења као и награде за побједника сајма. Ове године одлучилу су да донирају средства и укључе се у хуманитарну акцију за породицу Зубовић из Котор Вароша, којој се рјешава стамбено питање гдје ће петоро малишана коначно добити свој кров над главом.

На сајму кољеница је учествовало 9 такмичара и било је око 20 званица. Заједно својим донацијама скупили су 560 КМ.

Сајму кољеница желимо да наставе са својом традицијом и да у томе буду што успијешнији.  Хвала драгим такмичарима и свим посјетиоцима који су се одазвали и подржали ову хуманитарну акцију.

Дјеца су наша будућност! Нема предаје!