Шишање из блока у Лозници!

Фризерски салон Код Даче у Лозници је не само аутентично место, деци омиљено, већ и центар за јачање СЗС приче у западној Србији. Поред тога што је сјајан фризер, Дачо је и дугогодишњи члан наше организације, увек препун позитивне енергије и нових идеја који је од 14. до 20. фебруара укључио 9 фризерских и 2 козметичарска салона у хуманитарну акцију Шишање из блока, који су прикупили невероватну цифру од 209.870 динара.

Посебном свежином и срдачношћу град на Дрини одисао је у недељи шишања, када су се фризерски салони: Image, Марко Поло, Бум, Бане, Давид, Галама, Јосипа, Д-Лајн, Додо, Ђоле, козметички салони Револушн и Миленијум удружили и шишали, фенирали, улепшавали људе и сав приход од зараде приложили у хуманитарне сврхе.

Морамо издвојити суботу 19. фебруар када је код Даче шишање почело рано ујутро уз звуке хармонике браће Репић, који су испуњавали музичке жеље свим присутним пријатељима и муштеријама. Ово дружење се наставило у понедељак у чувеном кафе Локалу код брата Владана, где се крчкао гулаш и до касно у ноћ наставило дружење.

Захваљујемо се од срца свим фризерским и козметичарским салонима, хармоникашима браћи Репић, пријатељима, муштеријама и свима онима који су подржали овај догађај. Позивамо све да наставе да нас прате, јер нас до краја године очекује пуно нових и лепих догађаја у Лозници!

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!