Сјајна субота у Немачкој!

Крајишко вече у Минхену и Фолклоријада у Ханау код Франкфурта обележили су 29. фебруар. Помоћу наших вриједних волонтера успјели смо се појавити на обе манифестације и дружити се са домићинима и гостима. На оба дружења скупили смо укупно 1.375 евра!

У Ханау нас је угостио Српски Културни Центар Офенбах са којим сада већ имамо лепу сарадњу и радо се одазивамо сваком њиховом позиву. Госте је те вечери забављао Гоци бенд. Успоставили смо контакт са градовима Манхајм и Париз и надамо се гостовању код пријатеља чим се унормали ситуација око вируса.
Фото извјештај такође је већ традиционално посао нашег брата Зорана Вицеларевића из Вести, са којим се све чешће срећемо по разним догађајима у Франкфурту и околини и који нам је увјек радо документује лепим сликама догађаје.

У Минхену смо имали прилику да будемо гости 2. Крајишке вечери. Позвао нас је организатор Дарко Карановић да дођемо са промо материјалом, бутиком и донаторском кутијом. Уз крајишку пјесму и игре имали смо прилику дружити се са старим пријатељима из Минхена, упознати нове људе и упознати их са радом организације.

Хвала домаћинима на позиву, хвала свим волонтерима што су на било који начин тај дан помогли да реализујемо долазак и као и свим донаторима који су нас подржали!
Очекујемо ускоро још прилика за дружење широм Њемачке.