Школске табле за децу са Космета

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ прикључила се акцију ,,Школске табле за Косово и Метохију – исцртајмо осмехе на њима“, током које је подељено 45 школских табли, од тога 36 на Косовском Поморављу и 9 у Ораховцу. СРБИ ЗА СРБЕ су донирали 54.000 динара за куповину 9 школских табли које су 15. новембра уручене Гимназији и ОШ „Доситеј Обрадовић” у Ораховцу. Акцију су организовали пријатељи из фондације „Осмех на дар” уз помоћ удружења ,,Фонд дијаспоре за матицу“. Захваљујемо се Канцеларији за хуманитарну помоћ при Манастиру Грачаница као и вероучитељу Миловану Симијоновићу на несебичној помоћи приликом спровођења акције. Рачуни и потврде финансиране…

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ прикључила се акцију ,,Школске табле за Косово и Метохију – исцртајмо осмехе на њима“, током које је подељено 45 школских табли, од тога 36 на Косовском Поморављу и 9 у Ораховцу. СРБИ ЗА СРБЕ су донирали 54.000 динара за куповину 9 школских табли које су 15. новембра уручене Гимназији и ОШ „Доситеј Обрадовић” у Ораховцу. Акцију су организовали пријатељи из фондације „Осмех на дар” уз помоћ удружења ,,Фонд дијаспоре за матицу“.

Захваљујемо се Канцеларији за хуманитарну помоћ при Манастиру Грачаница као и вероучитељу Миловану Симијоновићу на несебичној помоћи приликом спровођења акције.

Рачуни и потврде финансиране помоћи