Скромна помоћ, али велика подршка породици Мићић из Београда!

Доста људи се већ упознало кроз медије, са ситуацијом породице Мићић из Београда. Ми смо породицу посетили у стану на Новом Београду, који им је дат на коришћење од стране Града Београда и том приликом се упознали са самохраном мајком Мајом и децом Драганом (15), затим Милошем (12), Дуњом (10), Костом (7) и Јаном (5).

Оно због чега је породица и била толико у медијима, јесу бројне болести које деца имају и које им отежавају живот. С обзиром да живе у стану и да често стиже најразличитија помоћ од добрих људи са свих страна, нашој организацији је преостало да им обезбеди кревет на спрат, који су назначили као нешто што је најпотребније у том моменту и што спада у обим помоћи коју можемо обезбедити.

За кревет на спрат са душецима, издвојено је 74.436 динара.


Хвала организацији Срби за Србе за донирани кревет – поручила су деца у глас.

Објавом приче о овој породици и позивом људи да се одазову и да у континуитету директно помажу породици, индиректно смо помогли знатно више.


Искористићемо и ову прилику, да позовемо људе да се нађу породици Мићић, јер су им свакодневне потребе за лековима, хигијенским средствима и храном заиста велике.

Рачуни и потврде финансиране помоћи