Славољуб Славко Пановић (1936 – 2015)

У петак 3. јула 2015. године у 80. години живота престало је да куца племенито срце Славољуба Славка Пановића, родом из Ратине код Краљева у Србији. Дугогодишњи председник Српске Народне Одбране у Америци, члан епархијског савета eпархије Новограчаничке и Средњeзападно Америчке, бивши председник и члан Српске Православне Цркве Св. Ђорђа у Источном Чикагу, члан Српске Православне Св. Симеона Мироточивог у Чикагу и бивши подпредседник Српске Православне Цркве Старог Васкрсења Христовог на Палмер Скверу у Чикагу.
Славко је пензионисан из Hektoen Institute at Cook County Hospital као микробиолог. Пре доласка у Америку радио је као контролор лета у Србији.

Родбина, пријатељи и поштоваоци опростиће се од покојнег Славка у среду 8. јула 2015. године од три сата после подне до девет сати увече у Светој Гори, српском православном погребном заводу у Чикагу, 3517 Норт Пуласки Роуд.

Мали помен биће обављен у 7. сати увече у Светој Гори.

Родбина, пријатељи и поштоваоци опростиће се од покојнег Славка и у четвртак 9. јула 2015. године од 10 сати пре подне до 11 сати пре подне у манастиру Нова Грачаница.

Опело ће бити обављено у четвртак 9. јула 2015. године у 11 сати  пре подне у манастиру Нова Грачаница.

После опела биће обављена сахрана на манастирском гробљу.

ДУБОКО И ВЕЧНО ОЖАЛОШЋЕНИ:Супруга Марија, ћерка Ангелина Поповић са супругом Ђорђем, унуке Катарина-Ана и Apja Јованка-Мариа Поповић, прија Јованка Поповић са сином Браниславом, снаја Женевјев Пановић са сином Михаилом Пановићем и његовом супругом Морин и ћерком, шурак Михаило Паштар са супругом Драгињом и сином Душаном Паштарем са супругом Џејми и породицом, сестрић Грујо Божикић са супругом Горданом, сестричина Миланка Вујатов са супругом Николом и синовима, сестрић Милан Илић, Наталија Томић са супругом Остојом и синовима, браћа од стрица Радослав Пановић са супругом Миланком и породицом и Милун Пановић са породицом, као и остала многобројна родбина, кумови, пријатељи и поштоваоци у Србији, Америци и широм света.

Наш вољени Славко волео је и био одан својој породици, својој Српској Православној Цркви и свом Српском народу у Америци и Отаџбини.

Вјечнаја памјат.

За додатне информације можете се обратити СВЕТОЈ ГОРИ, српском православном погребном заводу у Чикагу на телефон 773.588.2200