Шпорет на дрва за породицу Шука

Породица Шука је из Сарајева, из насеља Пофалићи. Борислав и Нада Шука имају четверо дјеце Ана (27), завршила Грађевинску средњу школу, Сања (25), завршила Економску школу, Љубисац (23), завршио гимназију и Наташа (20), четврти разред Туристичке школе. Током прошлог рата у Босни и Херцеговини су избјегли на Пале гдје живе као подстанари. У Сарајеву им је све изгорјело што су имали од непокретности, а ђедовина није подијељена на насљеднике тако да не могу ништа ни продати и себи обезбједити макар властити кров над главом. У породици нико није стално запослен, па чувши за нашу организацију, Нада нам се обратила да…

Породица Шука је из Сарајева, из насеља Пофалићи. Борислав и Нада Шука имају четверо дјеце Ана (27), завршила Грађевинску средњу школу, Сања (25), завршила Економску школу, Љубисац (23), завршио гимназију и Наташа (20), четврти разред Туристичке школе. Током прошлог рата у Босни и Херцеговини су избјегли на Пале гдје живе као подстанари. У Сарајеву им је све изгорјело што су имали од непокретности, а ђедовина није подијељена на насљеднике тако да не могу ништа ни продати и себи обезбједити макар властити кров над главом.

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/RepublikaSrpska/2014/Suka/suka1.jpgУ породици нико није стално запослен, па чувши за нашу организацију, Нада нам се обратила да им помогнемо са набавком шпорета на дрва у укупној вредности од 490 КМ, што смо и урадили. Куповина новог шпорета је за њих давно постала луксуз тако да је и та мала донација за њих велики добитак. https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/RepublikaSrpska/2014/Suka/suka5.jpgЗахвални на коначно топао дом, породица Шука поздравља све наше донаторе из Републике Српске, Србије и широм света и свима желе срећне предстојеће празнике. https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/RepublikaSrpska/2014/Suka/suka2.jpghttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/RepublikaSrpska/2014/Suka/suka4.jpghttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/RepublikaSrpska/2014/Suka/suka3.jpgХуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ позива све донаторе из Републике Српске, Србије и широм света да ПОДРЖЕ рад наше организације како би смо обезбедили још већу помоћ за социјално угрожене српске породице и у наредној 2015. години.

Рачуни и потврде финансиране помоћи