29. августа 2016.

Срби за Србе на Серб Фесту у Чикагу

Срби за Србе на Серб Фесту у Чикагу
Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Чикага присуствовали су од 5. до 7. августа по први пут традиционалном 25. Серб Фест фестивалу у порти цркве Св. Васкрсења у Чикагу. То је била сјајна прилика за представљање рада организације Срби за Србе новим донаторима и гостима нашег штанда, на којем су кроз извештаје и панеле представљене спроведене акције и пројекти у прошлој години.

Поред прикупљених донација, примили смо и велики број позитивних критика за наш досадашњи рад и уједно добили велики број нових волонтера које ћемо постепено укључивати у рад организације.

 Срби за Србе са конгресменом Mike Quigley (у средини) из Вашингтона, представник Илиноиса

Оставили смо позитиван утисак на људе који су се први пут сусрели са нашом организацијом али уједно смо имали прилику и да се дружимо са великим бројем активних донатора и пријатеља организације из Чикага којима смо лично изразили захвалност и добили нове смернице и предлоге од њих.

Током три дана Серб Фест фестивала прикупили смо $1,735 у донацијама! Веома смо захвални свим гостима нашег штанда који су издвојили време и пружили подршку раду наше организације.

Са нестрпљењем ишкечујемо Серб Фест и следеће године!

СРБИ ЗА СРБЕ

ЧИКАГO

Повезане вести

Коментари