Срби за Србе након 7 година поново у Краљеву!

У понедељак, 17. априла на други дан Васкрса, организовали смо хуманитарни догађај, Пикадо из блока у Краљеву након пуних 7 година, у познатом краљевачком кафићу Кафе Грунф.

Догађај је започео у 13 часова, након уводне речи организатора турнира Немање Радисављевића, у којој је поздравио све такмичаре и објаснио правила турнира, кренуло се са пријавама. За непуних пола сата имали смо више од 40 пријављених такмичара. Најбоље од свих такмичара су се показали: Матке, Павле и Јордан који су међу собом поделили медаље за прва три места.

Турнир је превазишао сва очекивања организатора и окупљених људи, коначна сума средстава која се нашла у кутији након бројања износила је 70.000 динара. Уз помоћ наменске донације фирми Трговина Станић и МЛ трговина, дошли смо до коначне суме од 145.000 динара који ће бити намењени породици Јевтић из Варварина.

На самом крају, желимо да се захвалимо свима који су својим доприносом омогућили одржавање турнира, као и онима који су својим присуством допринели успешности акције. Посебну захвалност дугујемо нашем драгом волонтеру Немањи Радисављевићу који је после дуго година покренуо дешавања у Краљеву, кафеу Грунф и спонзорима Трговини Станић и.МЛ трговина Краљево.

Уколико желите да се прикључите раду нашег огранка у Краљеву, можете се јавити Немањи на број телефона 0645784869 или нам писати на друштвеним мрежама на профил Тројка из блока.