Срби за Србе покренули рад у Аустралији!

Хуманитарна организација Срби за Србе наставља да шири свој добротворни рад на новом континенту – у Аустралији! У току 2022. године активно смо кренули са прикупљањем докумената за регистровање организације. Званично, потврдом од стране Аустралијскe комисијe за добротворне и непрофитне организације (ACNC) Хуманитарна организација Срби за Србе (Serbs for Serbs inc.) почела је са радом!

Донирањем се стиче право на пореске бенефиције. Пореске признанице ће бити издате за све донације веће од 2 долара донаторима у Аустралији само ако се донација изврши на званични банковни или PayPal рачун Serbs for Serbs Inc. у Аустралији.


Хуманитарна организација Срби за Србе упућује позив свим својим дугогодишњим члановима, пријатељима и волонтерима, као и огромној српској заједници у Аустралији, да се придруже раду наше организације. Уједно, позивамо све постојеће донаторе да своје редовне месечне донације надаље преусмере ка рачунима наше организације у Аустралији како би стекли могућност да добијају пореске олакшице.