Срце ми је сада пуно, пресрећан сам због својих девојчица, јер су коначно добиле нове собице!

Нема срећнијег човека тренутно од самохраног оца Дарка Кунића из села Засавица код Сремске Митровице. Његова дечица Катарина (11), Војислав (10), Драгана (7) и Снежана (4), имају од данас на располагању топле и уредне собице. Све оно о чему је њихов намучени отац маштао годинама да им приушти, сада је ту.

Мука је, јер са мојом платом у пекари, не могу ни основне ствари да им приуштим, а о овоме сам могао само да сањам. И ево, остварило се ипак. Има добрих људи, хвала им пуно – пресрећан је био отац Дарко.

Песак и цигла некада су били сурова реалност Кунића, a данас је ситуација потпуно другачија

Много воле ова дечица свог тату, посебно девојчице како су нам и рекле током наше прве посете. Виде деца да се труди због њих и да би све учинио само да им буде боље. Након успешне велике акције коју смо покренули за ову породицу, стигла је награда за намученог оца Дарка и за његовe малишане.

Оно што су желели да добију, остварено је у кратком року. Адаптирали смо нови део куће, који је био само наткривен и у сивој фази. Урађена је фасада на том делу, уведена струја, просторије су у потпуности доведене у стање да се у њима сада може боравити и купљен је најосновнији намештај. Тако да сада постоје три функционалне дечије собе. Од намештаја смо набавили један кревет на спрат, три ормана и три кревета самца са душецима. Довољно, да деца имају пристојне услове за одрастање. Уложили смо 1.085.949 динара у овај пројекат.

Некад и сад

Настављамо даље са својим активностима истим интензитетом, јер нас очекује још много дечице са истим жељама које су имали и мали Кунићи.

Рачуни и потврде финансиране помоћи