Срећа у породици Мајсторовић, због нове куће и породице која је коначно на окупу!

Упалим кандило сваки дан, шта бих друго могла да радим? У оваквој ситуацији једино Господ може да ме сачува да изведем децу на прави путречи су мајке Драгане које су прошли пут оставиле снажан утисак на нас. Колико је вера у Господа нашем народу јака и битна, показује диван пример породице Мајсторовић из Чачка, коју смо помогли.

Наиме, мајка Драгана и њена деца Кристина (18), Невена (16), Јована (11) и Јован (8) нису имали обезбеђено стамбено питање, и услед бројних искушења са којима се храбра мајка Драгана изборила, на ред је дошла и кућа коју су овај пут добили преко конкурса од државе.

Кућа коју је ова породица добила је била у сивој фази, наша организација уз помоћ свих наших донатора широм света ову породицу помогла je са поправком стрехе, израдом демит фасаде, заменом столарије, сређивањем тротоара, постављањем ламината, сређивањем собе на спрату куће, куповином плочица као и плаћањем последње рате за кућу у износу од 5.000 евра. Укупна вредност донације за вредну породицу Мајсторовић износи 2.519.255 динара.

У породици Мајсторовић било је још разлога за срећу. Наиме, отац Љубиша који је напустио ову породицу вратио се у свој дом, и повратио изгубљену радост својој деци. Сложна породица на окупу је нешто највредније. У данашње време, деца која су обасута пажњом и љубављу оба родитеља имају много срећније детињство, што је изузетно битно за њихов даљи развој и васпитање. Били смо срећни јер поред куће коју су добили, најмлађи Мајсторовићи поново уживају у љубави оба родитеља!

Немам речи захвалности којима би описала унутрашњи осећај. Нека вас драги Бог и Свети Василије чувају. Да наставите да помажете породицама и нашем народу! из срца су изашле речи мајке Драгане!

Наша организација добила је на дар икону Светог Василија Острошког изрезбарену у дрвету, као знак захвалности. Захваљујемо се свим нашим донаторима, и позивамо да и даље подржавате наш рад!

Рачуни и потврде финансиране помоћи