Стигла помоћ до вредне породице Ђурђевић из Ваљева!

Kao и током прве посете породици Ђурђевић у селу Осладић код Ваљева и овог пута смо осетили шта значи заједница у пуном смислу те речи. Дванаесточлана породица на чијем су челу отац Милан и мајка Раденка са својом децом Иваном (22), Драганом (21), Горданом (19), Слађаном (18), Невеном (16), Николом (15), Снежаном (11), Јованом (6), Саром (5) и најмлађом Софијом (3) показују светли пример у данашњем времену како и на који начин треба да изгледа једна српска породица. Почевши од васпитања деце, преко радних навика, до скромности која их краси, осећамо велику радост јер смо уз помоћ наших донатора, помогли и допринели бољим условима живота још једне породице која својим примером показује како се бори против беле куге.

Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је ову породицу увођењем система за централно грејање, глетовањем и кречењем зидова, куповином три прасета као и набавком минералне вуне за изолацију поткровља куће, балирку за сено и трактор, а укупна вредност донације износи 1.882.456 динара.

Ваша помоћ нам је од великог значаја. Зиме знају да буду јаке овде, пошто смо на узвишењу, тако да сада више нећу имати брига око грејања. Хвала Вам много на томе  – поручује нам вредни домаћин Милан.

Захваљујемо се свим нашим донаторима и људима искреног срца који су се укључили у ову акцију и на тај начин дали свој скромни допринос у нашој заједничкој борби, а то је будућност наше деце коју породица Ђурђевић истински сведочи и показује.

Рачуни и потврде финансиране помоћи