Стигла помоћ за Србе у Херцеговини

Непуних месец дана након прве посете и обиласка вишечланих породица у Херцеговини у долини Неретве, Хуманитрана организација Срби за Србе обезбедила је неопходна средства како би планирани пројекти били реализовани у што скорије време. Хуманитарно друштво Добротвор као координатор пројекта спровело је 16. јула акцију поделе планираног материјала у укупној вредности од 3.100 евра. Породици Стевановић из Раштана купљен је електрични шпорет; породици Бабић из Локава купљена је веш машина, док је породици Пудар из Буне обезбеђен грађевински материјал за доградњу породичне куће. Преoстала новчана средства утрошена су за куповину прехрамбено – хигијенског пакета породици Марић коју чине отац Никола и мајка Зора и деца Срђана (17), Николина (13) и Жељко (8) из Малог Поља.     Реализација овог пројекта настала је као плод интезивне сарадње између два хуманитарна друштва, у нади да ће у будућности ово пријатељство донијети још  плодотворних акција. Рачуни и потврде финансиране помоћи Преузмите Подели:0share

Непуних месец дана након прве посете и обиласка вишечланих породица у Херцеговини у долини Неретве, Хуманитрана организација Срби за Србе обезбедила је неопходна средства како би планирани пројекти били реализовани у што скорије време. Хуманитарно друштво Добротвор као координатор пројекта спровело је 16. јула акцију поделе планираног материјала у укупној вредности од 3.100 евра.

Породици Стевановић из Раштана купљен је електрични шпорет; породици Бабић из Локава купљена је веш машина, док је породици Пудар из Буне обезбеђен грађевински материјал за доградњу породичне куће. Преoстала новчана средства утрошена су за куповину прехрамбено – хигијенског пакета породици Марић коју чине отац Никола и мајка Зора и деца Срђана (17), Николина (13) и Жељко (8) из Малог Поља.       

Реализација овог пројекта настала је као плод интезивне сарадње између два хуманитарна друштва, у нади да ће у будућности ово пријатељство донијети још  плодотворних акција.

Рачуни и потврде финансиране помоћи