Стигла приколица код Мијатовића

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Београда посетили су у суботу 6. априла дванаесточлану породицу Мијатовић из села Мачвански Метковић у близини Шапца. Том приликом, уручена је нова помоћ за ову вредну породицу у виду приколице за трактор и прскалице, пестицида, хербицида, семена кромпира и лубенице у укупној вредности од 183.000 динара.

 Заједничка слика Мијатовића и Срби за Србе са донацијом семена кромпира Најмлађи Мијатовићи са прскалицом у њиховом дворишту Приколица и трактор – донација организације и пријатеља из Калифорније Неопходни хербициди и пестициди Мали Мијатовићи испред пластеника у свом домаћинству

И поред вредне помоћи које смо уручили породици Мијатовић а све у циљу унапређења пољопривреде и могућности за рад и приходовање породице, и даље остају велике потребе ове породице за одређеном помоћу пре свега у виду пољопривредне механизације, система за наводњавање, али и финансијска помоћ за отплату великог дуга за струју који се захваљујући астрономским каматама електродистрибуције увећао на скоро 500.000 динара уз константна искључења и рестрикције.

Упућујемо овом приликом позив свим пријатељима организације широм света да помогне овој великој српској породици на било који начин како би најмлађи Мијатовићи били у прилици да поштено раде и даље стварају своје породице.

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

Рачуни и потврде финансиране помоћи