Стигла СЗС крава на Мајевицу

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе из Републике Српске уручили су у понедељак 7. фебруара краву Шараву (која би требало ускоро да се отели) породици Ћетковић са Мајевице коју смо обишли и помогли у јануарској акцији. Члан наше организације Василије Обреновић преноси сјајне утиске и одушвљење деце која ће поред редовног млека добити и новог придруженог члана ове шесточлане породице. Цена краве била је 2.200 КМ тако да ћемо уз предходно одвојену суму новца придодати још око 350 евра.     Уз сарадњу и свесрдну помоћ општине Лопаре као и братске организације “Немањићи Тићино” планира се и помоћ у доградњи куће…

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе из Републике Српске уручили су у понедељак 7. фебруара краву Шараву (која би требало ускоро да се отели) породици Ћетковић са Мајевице коју смо обишли и помогли у јануарској акцији. Члан наше организације Василије Обреновић преноси сјајне утиске и одушвљење деце која ће поред редовног млека добити и новог придруженог члана ове шесточлане породице. Цена краве била је 2.200 КМ тако да ћемо уз предходно одвојену суму новца придодати још око 350 евра.

       Уз сарадњу и свесрдну помоћ општине Лопаре као и братске организације “Немањићи Тићино” планира се и помоћ у доградњи куће породици Ћетковић како би стекли услове за нормалнији живот.

Рачуни и потврде финансиране помоћи